You, the petitioner
331e40de f53b 4b75 a2d6 151f083172a0

WEG MET FEMKE!!

24,723 signatures

Femke Halsema wordt niet langer in staat geacht om kundig haar bestuurlijke taken uit te voeren in het belang van Amsterdam. Tevens is er verstoorde verhouding in de gemeenteraad.

Petition

We

Alle Amsterdammers en alle niet-Amsterdammers die vinden dat Femke Halsema niet kundig genoeg is voor het vervullen van de Functie als burgemeester.

 

observe

De incidenten voorafgaand aan Ajax-Juventus in de Johan Cruijff Arena. De inzet van politie tijdens de zogeheten ‘Entrada’.

Een van de grootste punten van kritiek richting Femke Halsema is het feit dat zij na haar uittreden van de politiek in 2011, geen bestuurlijke ervaring heeft opgedaan in de (gemeente)politiek.

Daarnaast vinden wij dat er een verstoorde verhouding heeft met de gemeenteraad. Wij vinden het niet juist dat bij het links bestuur van Amsterdam een links progressieve burgemeester is gekozen. Hierdoor twijfelen wij aan haar objectiviteit bij het prioriteren van belangen.

 

and request

Ons verzoek aan het parlement is de Kroon te verzoeken Femke Halsema ongevraagd te ontslaan uit haar functie als burgemeester van Amsterdam

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2019-07-10 
Lead petitioner:
Arthur 
Website:

History

Signatures